Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / У НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася робоча зустріч стосовно впровадження проєкту «Навчання через гру»

У НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася робоча зустріч стосовно впровадження проєкту «Навчання через гру»

   25 листопада 2019 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбулася робоча зустріч по впровадженню проєкту «Навчання через гру» в Україні. Учасниками зустрічі були ректор Віктор Андрущенко, проректор з наукової роботи Григорій Торбін та проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко, начальник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Матусевич, проєктний директор від Австралійської ради наукових досліджень у сфері освіти Рейчел Паркер, спеціалісти з професійного розвитку вчителів та проведення досліджень Келі Пікер та Емі Бері, керівник освітніх проєктів The LEGO Foundation в Україні Оксана Рома. На зустрічі було обговорено широке коло питань, включаючи глобальну місію проєкту та роль університету в ньому.

mish viddil igra 1

    Міжнародний дослідницький проєкт «Навчання через гру» передбачає впровадження методики навчання через гру за допомогою програми підвищення кваліфікації вчителів - інноваційна гра в початковій школі та дослідження кросскультурних впливів на впровадження методики і отримані результати. Замовником проєкту є Lego Фундація. Виконавцем проєкту є Австралійська рада наукових досліджень в галузі освіти (ACER). Імплементуючий партнер в Україні - НПУ імені М.П.Драгоманова.

mish viddil igra 2

Відділ міжнародних зв’язків

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter