Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Форум студентського активу університету

Форум студентського активу університету

      20 листопада 2007 року відбулося засідання студентського активу НПУ ім. М.П.Драгоманова. Під час форуму ректор університету Андрущенко В.П. зустрівся із студентами відмінниками, яким вручив почесні грамоти. 

    Форум студентського активу розпочав розгорнутою доповіддю про історію університету В.П.Андрущенко,який розповів про витоки нашого університету та універсальне значення науково-педагогічних шкіл, які розвинулись в ньому, для розвитку вітчизняної і світової педагогіки. Ректор закінчив свій виступ щирою подякою всім студентам-драгоманівцям за дружню підтримку, виявлену керівництву університету у всіх його починаннях, а також за значну кількість різноманітних креативних ідей, які молодь висловлює і втілює в життя з метою подальшого розвитку нашого навчального закладу.

       Далі до слова був запрошений Давидюк Микола - голова студради університету. Микола привітав із Днем студента всіх присутніх та розповів про низку цікавих заходів та звершень Студентської ради протягом останнього часу, а також про деякі плани на майбутнє.

       Форум продовжувався виступами студентів-активістів із різних Інститутів університету, які звернули увагу на проблеми, що є найбільш актуальними: недостатня кількість наукової літератури, нестача аудиторного фонду, а також  проблема неякісного та дорогого для студентства харчування. З боку студентського активу також прозвучала низка пропозицій, щодо покращення навчального процесу, удосконалення системи оцінювання.

        Віктор Петрович уважно вислухав кожного студента і дав відповіді на кожне запитання, яке прозвучало із аудиторії. Ректор університету зазначив, що планується побудова нового корпусу НПУ ім.М.П.Драгоманова, а також  поповнення бібліотеки новими надходженнями.

       Найприємніша частина форуму передбачала нагородження студентів-активістів університету іменними ректорськими стипендіями, а також нагородження 100-а студентів-відмінників університету  почесними преміями у розмірі 200 гривень, приуроченими до Дня студента.

 

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter