Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / 15-річчя Інституту політології і права

15-річчя Інституту політології і права

      22 листопада 2007 року о 12 годині у актовій залі гуманітарного корпусу відбулося урочисте святкування 15-річчя Інституту політології і права. На святі були присутні гості - голова Студентської профспілкої організації м.Києва Яцунь О.М., голова профспілки викладачів і співробітників НПУ ім.М.П.Драгоманова Горбачук І.Т., голова студентського профкому нашого університету Цибін С.Г., проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Волинка Г.І. та інші. Директор ІПіП Андрусишин Б.І. відкрив святкове дійство доповіддю про історію розвитку та становлення Інституту.

     Богдан Іванович Андрусишин зауважив, що Інститут фактично є ровесником незалежності України. Зараз на Інституті працює 18 докторів наук, професорів, 39 кандидатів наук, загалом - 96 викладачів. У тому числі навчально-виховний процес забезпечують такі академіки Національної академії наук України, як  Шемшученко Ю.С., Горбатенко В.П., Бабкін В.Д., Бабкіна О.В., Варзар І.М. В Інституті політології і права навчається 632 студенти, 455 - на денній формі навчання, 160 - на заочній, 17 - на екстернатній формі навчання. На кафедрах Інституту вчиться 95 аспірантів. За минулі 2 роки в ІПіП було захищено 1 докторську та 9 кандидатських дисертацій. За щорічними перевірками студенти Інституту демонструють якісну успішність навчання. За результатами Всеукраїнського студентського конкурсу наукових досліжень студенти ІПіП Орлова Інна та Тужанський Дмитро (44-Пол група) посіли відповідно перше та друге місця.

     Переглянути фото

     Інститут політології та права створений в червні 2006 року і є правонаступником соціально-гуманітарного факультету, який започаткував свою роботу в жовтні 1992 року і став одним із провідних підрозділів в НПУ імені М.П. Драгоманова. Головним завданням Інституту політології та права є освітня, наукова практична підготовка високопрофесійних фахівців в галузі політології, соціології та правознавства.

    Архівні фото соціально-гуманітарного факультету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter