Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Арт-фестиваль „Браво, Ви талановиті!”

Арт-фестиваль „Браво, Ви талановиті!”

Пример изображения   16-17 травня 2007 року в актовій залі центрального корпусу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулося грандіозне мистецьке дійство, арт-фестиваль   „Браво, Ви талановиті!”, за участі колективів художньої самодіяльності Центру культури і мистецтв та творчої молоді всіх інститутів нашого університету.

       На розсуд широкого кола глядачів було представлено театралізовані вистави, естрадні та хорові  композиції , музичні та танцювальні номери учасників.
      Свою майстерність на арт-фестивалі демонстрували ансамбль народного танцю „Горицвіт”, театр „Прометей”, ансамбль народної пісні „Золоте перевесло”, ансамбль народного танцю „Борисфен”, Студія естрадного вокалу, Студія гри на гітарі, Студія бального танцю та численні творчі колективи інститутів нашого університету, серед яких особливо запам'яталися естрадно-вокальний ансамбль Інституту корекційної педагогіки і психології, ансамбль „Купава”  Інституту української філології, народний хор „Барвінок” Інституту фізико-математичної та інформативної освіти та науки.Пример изображения

      Особливе та незабутнє враження отримали глядачі від непересічного шоу не лише через талант та високий професійний рівень виступаючих, а й тому, що безпосередню участь у заході брали й викладачі університету, які допомогли у створенні, підготовці та презентації  номерів студентами-учасниками.
      Ніхто не залишився байдужим до геніального виконання українських народних  пісень, оперних арій, хорових та сучасних естрадно-вокальних композицій, яскравих, феєричних танцювальних номерів та театральних постановок.
      Глядачі вітали учасників фестивалю бурхливими оплесками.
     

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter