Головна / НОВИНИ / Події / З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі драгомановці! Рік для України, для кожного з нас видався дуже складним. 24 лютого 2022 року – день повномасштабного вторгнення росії в Україну – розділив життя українців на «до» та «після». Хтось втратив родину, домівку, змушений був стати внутрішнім переселенцем чи шукати прихистку закордоном, а хтось чекає з війни рідну людину та з усіх сил намагається не впадати у відчай. Та переважна більшість з нас продовжують працювати, підтримуючи економіку та життєдіяльність держави, попри постійні ракетні обстріли та енергетичну кризу.

Навіть незважаючи на такі складні обставини, ми з вами навчаємо студентів, розвиваємо наукову діяльність та підтримуємо міжнародні зв’язки з партнерами, які поставились з розумінням і підтримкою.

 

Певен, що у новорічну ніч нас об’єднає одне спільне заповітне бажання – ПЕРЕМОГИ, а разом з нею миру та злагоди українській землі, любові, рідної домівки та усіх близьких поряд.

Прийдешній рік не буде простим. Перед нами стоятимуть нові виклики і завдання. Та я зичу вам та вашим родинам тепла, затишку, витримки і мужності. Україна сильна, єдина і незламна! З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Святий вечір принесе радість у кожну родину, а серця наповнить різдвяним вогнем любові, віри та оптимізму.

Слава Україні! Слава нашим Героям!

vitannya 2022

Щиро Ваш

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter