Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Запрошуємо на інтерактивну лекцію

Запрошуємо на інтерактивну лекцію

kit hrystyna   Факультет політології та права і Центр правничої допомоги Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова запрошують співробітників та студентів університету на інтерактивну лекцію «ОСНОВНІ АСПЕКТИ ЗАХИСТУ ПРАВ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА В УКРАЇНІ», яка відбудеться 18 вересня 2018 р. о 12:30 в ауд. 340 (вул. Пирогова, 9).

   Лектор - ХРИСТИНА КІТ (адвокат, кандидат юридичних наук, голова Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем», експерт з протидії домашньому насильству).

     Довідка про лектора. Христина Кіт пройшла стажування у США за програмою Посольства США «Відритий світ» напрямок «Верховенство права», навчання у літніх школах в Німеччині.

   У рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя» провела перше в Україні дослідження щодо доступу жінок до правосуддя, на основі якого було розроблено програму тренінгів для суддів, рекомендації щодо зміни законодавства і судової практики, а також підготовлено альтернативний звіт щодо виконання Україною Конвенції про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок (CEDAW).

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter