Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

   Дорогі студенти, викладачі, співробітники – наша велика  Драгоманівська родино! Щиро вітаємо вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Для всіх нас це час святкового настрою, подарунків, смаколиків, зустрічей з рідними й друзями та щирих сподівань на диво.

2020 рік був нелегким: багато проблем, суперечностей та нереалізованих можливостей. Проте за цей час було багато зроблено нашим колективом. Це був час перевірки, як швидко ми можемо пристосовуватися до нових умов роботи, не втрачаючи якості у викладанні та навчанні, наскільки міцним залишиться наш колектив у цих нових умовах, і ми довели, що готові відповісти на будь-які виклики, встояти й продовжувати активно й результативно працювати. Ми вступаємо в Новий рік з вірою у те, що він буде кращим, щедрішим на можливості, нові ідеї, цікаві перспективи та реалізацію планів.

   Нехай прийдешній рік сповнить наші серця теплом, любов’ю та радістю. Нехай він буде таким же яскравим, як спалахи феєрверків, і таким же різнобарвним, як прикрашена ялинка у ваших домівках, а святкування – веселим у колі родини і друзів.

   Здоров’я вам міцного, драгоманівці, щастя, достатку, успіхів в роботі та родинного затишку. І нехай обов’язково здійсняться ваші мрії!

z novym rokom

Ректор університету Віктор Андрущенко;

голова Наглядової ради університету Віктор Ющенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter