Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Днем працівників освіти, дорогі драгоманівці!!!

З Днем працівників освіти, дорогі драгоманівці!!!

     Шановні драгоманівці! Щиро вітаю вас з нашим професійним святом – Днем працівника освіти!

    Наш університет має особливе спрямування: ми готуємо педагогів, вчителів, викладачів. Впевнений, ви погодитесь з думкою, що вчитель для кожного з нас є дуже дорогою людиною. Так, справді, бо саме він відкривав нам дорогу у велике життя і саме йому ми зобов’язані своїми життєвими й професійними перемогами.

 

   Вчитель – надважлива професія для суспільства, адже він формує нове покоління його громадян, передаючи неоціненний досвід, скарб духовності й освіченості, бажання втілити свої ідеї й змінити долю своєї країни на краще.

   І я переконаний, що саме таких майбутніх вчителів ми виховуємо у стінах Драгоманівського університету, і ви, дорогі викладачі, докладаєте для цього максимум своїх зусиль, часу, вмінь та можливостей.

   Я щиро вдячний кожному з вас за цей неоціненний внесок у велику державницьку справу – навчати й виховувати вчителів, а студентам – за їх важливий і правильний вибір – стати провідником знань – Вчителем!

   Щиро зичу кожному з вас міцного здоров’я, щастя, достатку, великих творчих успіхів, нових ідей та цікавих проєктів, невичерпної енергії й наснаги для їх реалізації!

z dnem osvit

Ваш ректор

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter