Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Днем працівників освіти!!!

З Днем працівників освіти!!!

    Дозвольте мені від імені усього колективу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова щиро привітати усіх освітян із цим святковим днем!

   День вчителя – це насамперед родинне свято, оскільки кожна сім’я хоче відвести свою дитину до найкращого вчителя. А наші вчителі саме такі. Вони, як писав В. Сухомлинський, «серце віддають дітям». І саме такі вчителі зростають в Драгоманівській родині, яку шанують і поважають не лише в Україні, а й далеко за її межами. Для нас слово «вчитель» є сакральним, оскільки ми переконані, що це високоосвічена особистість, провідник національних і загальнолюдських цінностей, але що найголовніше – це особа, щедро наділена любов’ю до дитини і турботою про неї.

 

  Дорогі наші вчителі, шановні освітяни, рідні драгоманівці! Щиро бажаю вам натхнення, щастя і довголіття, здійснення найзаповітніших мрій. Нехай у ваших родинах завжди панують тепло, радість та затишок, нехай Вам завжди усміхається доля, дарує міцне здоров’я та довголіття, а всі Ваші починання завжди матимуть успіх. Нехай ваша любов до дітей повернеться Вам у стократному розмірі, а Ваша професія даруватиме лиш позитивні емоції радості та щастя!

З найкращими побажаннями

ректор НПУ імені М. П. Драгоманова

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter