Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

   Щиро вітаємо співробітників нашої Наукової бібліотеки НПУ імені М.П. Драгоманова та її директора Людмилу Савенкову з Всеукраїнським днем бібліотек!

  «Бібліотека  належить  до  визначальних  осередків інтелектуальної  інфраструктури  держави,  потужних  центрів  національної  інформаційної  політики, скарбниць  історико-культурної  спадщини.  Вона  невпинно і щедро передає нащадкам найкращі творіння та найвищі здобутки попередніх поколінь – історичну пам’ять, ідеали, традиції», – зазначає ректор університету Віктор Андрущенко.

   Від початку заснування і аж до сучасності Наукова бібліотека розвивалась спільно з університетом. І нині вона є інформаційним і освітньо-культурним центром, осередком для інтелектуальної діяльності, бібліотечний фонд якого налічує близько 1,5 млн примірників з різних галузей знань. Щороку завдяки невтомній праці її співробітників та впровадження нових технологій розширюється видовий та кількісний склад її фондів та інформаційних  послуг.

   Дорогі наші бібліотекарі, щиро бажаємо вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій нелегкій просвітницькій справі!

vitannya bibliot

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter