Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Відділ міжнародних зв’язків НПУ імені М.П. Драгоманова взяв участь в глобальному марафоні присвяченому Еразмус дням

Відділ міжнародних зв’язків НПУ імені М.П. Драгоманова взяв участь в глобальному марафоні присвяченому Еразмус дням

15-16 жовтня відділ міжнародних зв’язків НПУ імені М.П.Драгоманова взяв участь в глобальному марафоні присвяченому Еразмус дням. В рамках марафону координатор проєктів Жана Моне професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій НПУ імені М.П. Драгоманова, д філософ. н., доцент Марья Нестерова презентувала вебінар, на якому усі охочі змогли дізнатися деталі та корисні поради як підготувати проєкт, написати заявку та ефективно реалізувати проєкти за напрямом Жана Моне.

Переглянути презентацію можна за посиланням 

Також в режимі онлайн-конференції було організовано масштабну презентацію Національного педагогічного університету на тему «Чому варто запланувати академічну мобільність в НПУ в рамках програми Еразмус?». В конференції взяли участь Гліб Хоменко (аспірант факультету філософії та суспільствознавства), Гончарова Катерина та Резник Дар’я (студентки магістратури факультету філософії та суспільствознавства), які розповіли про студентську науку в університеті та про освітній процес і студентське життя. Родзинкою телемосту став показ відео-промоції про НПУ та факультет філософії та суспільствознавства, яке було створено студентами факультету під керівництвом к. філос. н, доцента кафедри культурології та філософської антропології  Сергія Русакова. До нашої конференції долучились викладачі та студенти фінського, польських та індійського університетів, обговорили перспективи та можливості подальшої співпраці та академічної мобільності.

Запис конференції можна переглянути за посиланням

erasmus day 1

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter