Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Вболіваємо за нашу команду!

Вболіваємо за нашу команду!

17 квітня 2019 року у Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» (вул. Верхньоключова, 1/26) відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку столиці з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти, в якому зустрінеться наша збірна команда Національного педагогічного університету імені М. П.Драгоманова з командою «Будівельник» Київського національного університету будівництва і архітектури. 

   Фінальній грі передуватиме церемонія нагородження команд-призерів та кращих гравців ХVІ Чемпіонату та Першості з футзалу серед студентських команд ЗВО, яка розпочнеться о 15:00.

    На підбиття підсумків усього футзального сезону запрошені представники керівництва закладів вищої освіти, органів місцевої влади, засобів масової інформації, партнерів-організаторів змагань та багаточисельна підтримка команд на трибунах від молоді, яка обирає здоровий спосіб життя.

   Слідкуйте за трансляцією фінального матчу та нагородженням у прямому ефірі на телеканалі X-Sport, яка розпочнеться також о 15:00.

  Станьте частиною студентського спортивного свята та відвідайте фінальний матч розіграшу Кубку від двох найкращих студентських футзальних команд м. Києва.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter