Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / У НПУ імені М.П.Драгоманова створено волонтерську консультативну групу для надання психологічної допомоги в умовах подолання пандемії коронавірусу

У НПУ імені М.П.Драгоманова створено волонтерську консультативну групу для надання психологічної допомоги в умовах подолання пандемії коронавірусу

    У зв’язку з виникненням ситуації, яка охопила весь глобалізований світ і Україну, що є загрозою для здоров’я, ризиком для щоденної  життєздатності – хвороби ХХІ століття, викликаними нововведеннями – карантином (зміна ритму життя, видів діяльностей, способів комунікації тощо), фахівці-психологи факультету педагогіки і психології нашого університету пропонують свої послуги у вигляді консультацій з метою підтримання вас у цей період. 

   У складі волонтерської консультативної групи працюють досвідчені психологи, які нададуть кваліфіковану психологічну допомогу у форматі онлайн-консультування.

     Якщо відчуваєте потребу поспілкуватися з фахівцем, звертайтеся. Оберіть психолога, до якого хочете звернутися, зателефонуйте йому або надішліть заявку (контакти, електронні адреси, вказані нижче), зазначивши Ваше ім’я, вік, соціальний статус (студент, викладач, працівник НПУ імені М.П. Драгоманова), короткий зміст запиту. Заздалегідь оберіть зручний для Вас месенджер (Viber, WhatsApp, Skype тощо) для онлайн-спілкування з психологом.

     До складу волонтерської консультативної групи входять:

 

petrova

  Петрова Алла Сергіївна

       Кандидат психологічних наук, старший викладач  кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова, дійсний член Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії.

        Коло наукових інтересів: психотерапія тривожних розладів та депресії; дитяча психотерапія

     Консультування з проблем: допомога у подоланні особистісних труднощів клієнта (невдоволеності собою, невпевненості, тривожності, втраті інтересу, мотивації; депресії тощо), емоційні регуляція, стабілізація психоемоційного стану.

      Консультативні дні: четвер  з 11.00 до 13.00

    

 

 

 

 

tityaev

Тітяєв Володимир Миколайович

      Кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології Факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова. Дійсний член Національної психологічної асоціації України.

     Коло наукових інтересів: адиктологія; психологія впливу; сексологія; етнопсихологія.

     Консультування з проблем: профілактика і терапія залежностей; робота зі стресовими станами.

    Консультативні дні:  середа  з 15.00 до 17.00

  

 

 

 

 

 

 

rashkovska

Рашковська Ілона Владиславівна

      Кандидат психологічних наук, доцент  кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова. Заслужений працівник освіти України.

     Коло наукових інтересів: психологічна допомога особистості в різні періоди життя, сімейне консультування, робота зі стресами, емоційним вигоранням тощо, батьківсько-дитячі стосунки, конфліктологія.

    Консультування з проблем: корекція стресових та конфліктних станів особистості, корекція стосунків батьків та дітей. 

    Консультативні дні: вівторок з 13.00 – 15.00

  

 

 

 

 

svatenko

Святенко Юлія Олександрівна

      Кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова.

Коло наукових інтересів: глибинна психологія, розвиток емоційного інтелекту дітей дошкільного і молодшого шкільного віку

Консультування з проблем: депресії у підлітка, невпевненість у собі, тривожність.

Консультативні дні: вівторок з 12.00 до 14.00

 

 

 

 

bobrova

Боброва Лариса Григорiвна

     Кандидат психологiчних наук, доцент кафедри педагогiки i психологii факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова. Сертифiкований психотерапевт у позитивнiй психотерапii.

    Коло наукових інтересів: здiйснює психологiчне консультування з питань особистiсного зростання, сiмейних мiжособистiсних стосункiв.

     Консультування з проблем: психологiчна допомога у стресових ситуацiях.  

     Консультативні дні: середа з 12.00 до 14.00; п’ятниця з 12.00 до 14.00

   

 

 

 

 

tomarzhevska

Томаржевська Інна Володимирівна

      Кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова, дійсний член Національної психологічної асоціації України

    Коло наукових інтересів: психологія особистості, системна сімейна психотерапія, особистісно-професійний розвиток практичного психолога.

    Консультування з проблем: депресивні стани, тривожність, труднощі в міжособистісних відносинах (сімейні конфлікти, дитячо-батьківські взаємини).

    Консультативні дні:  п’ятниця  з 12.00 до 13.00

 

 

 

 

 

zatvornyk 

Зінько Оксана Миколаївна

     Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова, член Української спілки психотерапевтів.

    Коло наукових інтересів: професійна підготовка та підвищення кваліфікації психологів, супервізія психологів-консультантів.

   Консультування з проблем: використання психологічних опорів та захисних механізмів у роботі, професійне вигорання особистості.

    Консультативні дні: вівторок з 13.00 до 15.00

  

 

 

 

 

chystyak

Чистяк Ольга Володимирівна

     Кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ імені М. П. Драгоманова.

    Коло наукових інтересів: взаємостосунки дітей дошкільного віку та молодшого шкільного віку, психологія сімейного виховання.

   Консультування з проблем: взаємостосунки в родині, психічне здоров’я  дитини, негативна поведінка дитини в наслідок родинного виховання.

   Консультативні дні:  четвер з 12.00 до 14.00

 

 

 

  

     З метою своєчасного надання необхідної психологічної допомоги було створено блог Центру психологічної підтримки на Facebook, у месенджері якого розроблено чат-бот для консультування у робочі години з 9:00 до 17:00 з понеділка по п'ятницю.  

    Щоб отримати можливість зв'язатись з консультантами, запрошуємо у чат-бот за наступним посиланням, або ж заходьте у месенджер із самої сторінки Центру психологічної підтримки

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter