Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Розпорядження № 12 від 28.04.2022 р. «Про проведення просвітницької роботи серед студентів, викладачів та працівників університету»

Розпорядження № 12 від 28.04.2022 р. «Про проведення просвітницької роботи серед студентів, викладачів та працівників університету»

     На виконання листа Міністерства освіти і науки України № 1/4408/22 «Про просвітницькі заходи з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації», наказу Міністерства освіти і науки України № 384 від 26.04.2022 року «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.11.2021 року № 1288»

 

НАКАЗУЮ:

1. Залучити до проведення бесід, інших інформаційних та просвітницьких заходів серед учасників освітнього процесу (студенти, викладачі, співробітники) з питань уникнення враження мінами та вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також Збройних сил України.

2. Викладачам навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності», які входять до складу кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці провести в рамках освітнього процесу цільові заняття щодо уникнення враження мінами та вибухонебезпечними предметами.

3. Завідувачу кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Шевченку В.В. до 30 квітня 2022 року скласти графік проведення таких занять у процесі викладання навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» на всіх факультетах університету.

4. Начальнику штабу цивільної оборони Постолатій Т.О. до 30 квітня 2022 року скласти графік залучення представників ДСНС України для проведення бесід щодо уникнення враження мінами та вибухонебезпечними предметами серед викладачів і співробітників.

5. Начальнику військово-мобілізаційного відділу Гаврич І. П. до 30 квітня 2022 року скласти план-графік залучення до проведення бесід зі студентами, викладачами та співробітниками представників Збройних сил України.

6. Начальнику відділу охорони праці Святненко О. Г. до 30 квітня 2022 року узгодити взаємодію і плани всіх підрозділів для проведення системної спланованої просвітницької роботи з питань уникнення враження мінами та вибухонебезпечними предметами.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

                                   

                 Проректор з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи                                       М. С. Корець

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter