Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Ректору Подільського державного аграрно-технічного університету В. В. Іванишину

Ректору Подільського державного аграрно-технічного університету В. В. Іванишину

rectory     Вельмишановний Володимире Васильовичу! Дозвольте від усього професорсько-викладацького та студентського колективу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та від себе особисто висловити Вам вдячність за запрошення на Круглий стіл «Реформування вищої освіти України: погляд професора та студента», де студенти мали змогу обмінятися думками й здобути новий досвід, а також за участь у відкритому фестивалі-конкурсі художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ – 2018».

    Ми щиро вдячні Вам та Вашому колективу за дружній прийом, хлібосільну зустріч, теплу й привітну гостинність та плідне спілкування. Хочемо відзначити високий рівень підготовленості й організації Ваших заходів.

    Окрему вдячність  висловлюємо за насичену культурну програму для наших студентів, яка включала в себе знайомство із Подільським краєм. Студенти відвідали Хотинську та Кам'янець-Подільську фортеці, оглянули околиці міста.

   Дякуємо Вам і бажаємо міцного здоров’я для реалізації всіх задуманих планів на благо розвитку і процвітання молодої української держави, її освіти й науки! Сподіваємося, що ми й надалі підтримуватимемо теплі стосунки й плідну співпрацю між нашими університетами, адже ті професії, які отримують наші студенти, мають надзвичайно важливу місію для української нації.

З глибокою повагою

ректор Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter