Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Пишемо Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Пишемо Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

radiodyktant    З метою популяризації української мови та долучення НПУ імені М.П. Драгоманова до акції єднання навколо мови «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності» запрошуємо деканів факультетів, завідувачів кафедр, керівників структурних підрозділів та студентів, що не мають у зазначений період навчальних занять, взяти участь у радіодиктанті 09 листопада 2018 року.

    Початок заходуоб 11:00 год. в аудиторіях:

ауд. 231 центрального корпусу (для учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Українська мова вчора, сьогодні, завтра в Україні і світі»);

ауд. 340 центрального корпусу (для студентів та викладачів фізико-математичного факультету, факультету інформатики, факультету природничо-географічної освіти та екології, факультету менеджменту освіти і науки, інженерно-педагогічного факультету, факультету історичної освіти, факультету соціально-економічної освіти);  

ауд. 7-10 гуманітарного корпусу (для студентів та викладачів факультетів, які розташовані в гуманітарному корпусі, факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я).

      Радіодиктант ропочнеться об 11:30 год.

   11 листопада текст радіодиктанту буде оприлюднено на сайті UA: Українське радіо, де учасники радіодиктанту (за бажанням) зможуть самостійно перевірити свій диктант.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter