Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Освітня презентація «Глобальні цілі сталого розвитку»

Освітня презентація «Глобальні цілі сталого розвитку»

     19 березня 2019 р. за ініціативи студентів «Школи Social лідерства - Student» представники ООН в Україні Олена Лаба та Анна Мисишин спільно з кафедрою теорії та технології соціальної роботи провели на факультеті соціально-економічної освіти презентацію про ключові напрями сталого розвитку з урахуванням специфіки їх досягнення в Україні. Захід був присвячений Всесвітньому Дню соціальної роботи.

Презентацію відвідали понад 50 учасників: студенти, завідувачі кафедр, викладачі.

oon3     Під час свого виступу Представник ООН, спеціаліст зі зв'язків з громадськістю Олена Лаба зазначила, що розуміння залежності сталого майбутнього від того, що ми робимо сьогодні – основа цілей сталого розвитку.

oon2     Волонтер ООН Анна Мисишин висловила сподівання, що саме студенти спеціальностей «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення» та «Соціальна педагогіка» приєднаються до активної популяризації цілей сталого розвитку в Україні.

oon4     Підтвердженням соціальної активності студентів стала відзнака студента 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» Дмитра Чередниченка як «Активного волонтера», що співпрацює з БФ «Незалежна країна».

oon6     Після освітньої презентації «Глобальні цілі сталого розвитку» всі учасники взяли участь в активному обговоренні та озвучили свої коментарі щодо розуміння цілей сталого розвитку в Україні.

oon5Даря Бибик, 

ст. викладач кафедри теорії та технології соціальної роботи

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter