Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / НПУ відвідала делегація з Кореї

НПУ відвідала делегація з Кореї

25 березня 2019 року до НПУ імені М.П. Драгоманова завітала поважна делегація Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (Республіка Корея) у складі: директора інституту професора Джо Гі Юн, президента філіалу інституту в Україні професора Пак Сонг Су, заступника директора інституту професора Ким Кьон До, першого заступника президента філіалу інституту в Україні професора Лі Йон Квон.

koreytzi 1

koreytzi 2   Делегацію з Кореї приймали ректор НПУ імені М.П. Драгоманова академік Віктор Андрущенко, проректор з навчально-методичної роботи професор Роман Вернидуб, проректор з наукової роботи професор Григорій Торбін та проректор з міжнародних зв’язків професор Володимир Лавриненко, які познайомили гостей з університетом, його міжнародними зв’язками, особливостями навчання українських студентів та перевагами і можливостями закладу.

koreytzi 3

    Одним із підсумків зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю, який передбачає взаємодопомогу в розвитку спільних проектів, спрямованих на виховання талановитих молодих людей зі здоровою системою цінностей і стійкою життєвою позицією. Також сторони домовилися найближчим часом організувати проведення форуму з метою обговорення пріоритетних напрямків розвитку педагогічної освіти.

koreytzi 4

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter