Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Лист-подяка студентам від ректора Віктора Андрущенка

Лист-подяка студентам від ректора Віктора Андрущенка

rector 1      Дорогі мої студенти! Хочу висловити вам окрему вдячність за активну участь у Круглому столі «Реформування вищої освіти України: погляд професора та студента», що відбувся 1-3 листопада 2018 року в Подільському державному аграрно-технічному університеті. Встановлення дружніх зв'язків та обмін досвідом в освітній, науковій, творчій, управлінській чи інших галузях – це велика і важлива справа. Адже це сприяє розвитку ініціативності, створенню нових проектів, набуттю нового досвіду, його збагаченню, а отже, й розвитку професійності ваших вмінь, що спільно працює на благо процвітання університету й нашої української держави.

   Висловлюю щиру вдячність і представникам факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, які продемонстрували свої таланти на відкритому фестивалі-конкурсі художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ – 2018».

Ви виявили високий рівень організованості, культури, креативності й таланту та вкотре підтвердили, що студенти НПУ імені М.П.Драгоманова – НАЙКРАЩІ!!!

Ваш ректор

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter