Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Газета «День» запрошує драгоманівців пізнати українську кухню

Газета «День» запрошує драгоманівців пізнати українську кухню

M5 2013_ok-1     У червні глянцевий додаток газети «День» Маршрут № 1 відзначає відразу два свята – День народження (8 червня) та свій ювілейний десятий вихід (27 червня). А яке ж свято без смаколиків? Тож «День» запрошує усіх пізнати українську кухню, відчути її симфонію та ще на один крок наблизитися до розуміння української душі.

«Думаю, в Україні протиприродно не вміти готувати, адже всі смаки і запахи навколо запрошують бути у згоді зі світом, уміти правильно подати й поєднати», - переконана головний редактор «Дня» Лариса Івшина. У своїй традиційній колонці вона поділилась смачними спогадами дитинства та особистою мрією – щоб в Україні було більше історичних ресторанів, а українські морква, яблука і кабачки стали гастрономічними легендами. «Я б була дуже рада, якби ми навчилися пишатися морквою «з самого Чигирина», як французи пишаються артишоками «з самого Провансу», - пише Івшина. - В кожен продукт треба вкласти гордість за свій хутір, місто, свою країну, нашу неймовірну історію. Дуже важливо присвоїти кожній страві чи продукту відповідну географічну назву. Назву, яка буде символом якості й репутацією місця. У наші споживацькі часи важливо знати й розуміти, що це яблуко «з саду, який посадив сам Симиренко», вино з Одеси, індичка з Білогородки, а гриби з Коломиї».

Тож запрошуємо: скористайтесь нашою гастрономічною лоцією. І ви почуєте… як симфонічно може звучати українська кухня.

Куди піти/поїхати в гастрономічний тур? Що неодмінно потрібно скуштувати у Львові, Донецьку, Одесі? Який він - справжній український борщ? З чого починається український стіл? А також ви довідаєтесь, за що любить українські ресторани «Ревізор» Оля Фреймут, і що примусило Маргариту Січкар мріяти повернутися у ресторанний бізнес після трьох років перерви...

Замовляйте десятий Маршрут № 1 в інтернет-магазині «Дня» (www.daу.kiev.ua), чи за телефоном 044-303-96-23. Або ж запитуйте вже в кіосках продажу преси з 27 червня.

Частуйте! Насолоджуйтесь! І надсилайте в редакцію «Дня» Ваші особисті рецепти любові до українського! До речі, «Кухня» – постійно діючий проект. Тож відтепер кожен ресторатор, шеф-повар фермер, який хоче, аби його гастрономічне соло почув увесь світ, може отримати гарний «концертний майданчик» у нашому глянцевому додатку Маршрут № 1.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter