Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Звернення ректора університету Віктора Андрущенка до Драгоманівської родини

Звернення ректора університету Віктора Андрущенка до Драгоманівської родини

Вельмишановні драгоманівці!

Дорогі студенти, аспіранти, докторанти, викладачі та співробітники університету!

      У контексті реалізації заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції  карантинні заходи в усіх закладах освіти незалежно від форми власності та сфери управління продовжено до 24 квітня 2020 року (відповідне рішення ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України  25 березня 2020 року).

      Навчальний процес в НПУ імені М.П. Драгоманова здійснюється в дистанційному режимі з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. В особливому режимі продовжують працювати охорона та служби, які забезпечують функціонування та життєдіяльність університету. Особливий акцент під час карантину зроблено на активізацію науково-дослідної та методичної роботи викладачів, підготовку міжнародних наукових проєктів, адже після завершення пандемії світова спільнота змушена буде переусвідомити роль Освіти та Науки у сталому розвитку людства.

     Звертаюся до Вас з проханням дотримуватися всіх необхідних карантинних обмежень та рекомендацій щодо профілактики інфікування та поширення COVID-19.

     Бажаю кожному з Вас і Вашим родинам міцного здоров’я та гармонії. Кожна криза, яка успішно подолана спільними зусиллями, робить нас сильнішими.

     Разом ми переможемо!

З повагою

ректор Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter