Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Дорогі драгомановці – студенти, викладачі та співробітники!

Дорогі драгомановці – студенти, викладачі та співробітники!

   Сердечно дякую за привітання з моїм неформальним днем народження! Намагатимусь і зобов’язуюсь бути відповідальним згідно всім вашим настановам! Я шаную вас, люблю і поважаю.

   Бажаю всім нам якнайшвидшої перемоги над ворогом, утвердження миру, злагоди та співпраці.

   Зараз нам усім важко. Але, запитаймо себе, а коли нам чи нашим батькам було легше?! А вони – старші покоління – вистояли, вибороли і перемогли. Переможемо й ми, бо в нас є розум, працьовитість, висока наснага для творчості. А головне, у нас є той непереможний український дух, який формував нас і підтримує нині як суб’єкта історії цивілізаційного розвою людства.

 

   Ми дякуємо Збройним Силам України, волонтерам і всім небайдужим, хто відстоює правду і справедливість. Багато з вас є учасниками цих патріотичних діянь. Я пишаюсь вами!

   Я засуджую рашистську агресію і буду робити все, що від мене залежить, щоб якнайшвидше покінчити з нею (і з ними!), вигнати окупантів з нашої рідної української землі.

   Сьогодні ми створюємо новий університет класичного типу. Він – спадкоємець нашого славного педагогічного закладу. Ми маємо зберегти й наростити академічні й наукові потужності, організаційний потенціал, а головне – перейняти й продовжити дух Драгомановської родини, нашої відданості справі, поваги один до одного, до університету і нашої неньки України.

Ще раз сердечно дякую всім вам!  Слава Україні!

vitannya

В.о. ректора Українського державного університету

імені Михайла Драгоманова

 Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter