День відкритих дверей 2019

Щороку навесні університет сповнюється нових допитливих і зацікавлених облич. Ми запрошуємо їх на особливий захід, намагаючись створити для них найбільш комфортні і зручні умови, аби їх вибір під час переходу у доросле життя був усвідомленим, аби вони відчули, що той фах, якому вони вирішили присвятити своє життя, є справді правильним. Щоб період вступної кампанії, в яку поринають з головою переважно випускники шкіл, не здавався для них складним, вони знали всю необхідну інформацію, терміни та особливості подачі документів, і що не менш важливо – ту різноманітність спеціальностей, яку сьогодні пропонує наш заклад вищої освіти, а ще можливість отримати вичерпні відповіді на свої запитання від компетентних і професійних працівників Приймальної комісії. Так, щороку НПУ організовує День відкритих дверей, який відвідує близько тисячі абітурієнтів, ще більше їх переглядає захід онлайн, аби почерпнути актуальну для себе інформацію.

    Цього року захід був проведений у суботу 6 квітня, і переповнений хол, коридори й Блакитна зала університету засвідчили, що і цей рік не став винятком – НПУ імені М. П. Драгоманова залишається популярним серед абітурієнтів. Висока якість надання освітніх послуг, єдність наукової й освітньої складових у навчанні, різноманітність міжнародних зв’язків (а це проекти, гранти, мобільність студентів тощо), розвиток спортивних та мистецьких задатків студентів, міцна матеріально-технічна база (гуртожитки, спорткомплекс з тренажерним залом, басейнами, боксерським рингом, гімнастичним залом тощо) та ін. створюють позитивний імідж нашого університету, для якого СТУДЕНТ – ЦЕНТРАЛЬНА ПОСТАТЬ, ОСЕРДЯ ЗАКЛАДУ. Ми працюємо для студентів і заради них, створюючи комфортні умови для навчання та гармонійного розвитку кожної особистості.

    І ще раз нагадуємо, що вся необхідна для вас інформація щодо вступу до НПУ імені М. П. Драгоманова, знаходиться за цим посиланням  http://www.vstup.npu.edu.ua/uk-ua/

There is no image or category is unpublished or not authorized

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter