Головна / НОВИНИ / Оголошення / Співчуття / Відійшов у засвіти Василь Якович Тацій

Відійшов у засвіти Василь Якович Тацій

  28 вересня 2022 року пішов із життя відомий український правознавець, учений, доктор юридичних наук, академік Національної академії наук України,  почесний президент Національної академії правових наук Василь Якович Тацій.

  Колектив Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова висловлює щирі співчуття з приводу тяжкої втрати колективу академії, рідним, близьким та друзям Василя Яковича.

 

  Він проявив себе як досвідчений керівник і талановитий організатор визнаного в Україні і далеко за її межами наукового юридичного центру, яким стала Національна академія правових наук України, очолювана ним з 1993 року.   

  До останнього подиху він  працював на розвиток і розбудову правової науки в Україні.

  Сумна звістка болем відгукнулася в серцях всіх, хто його знав, хто спілкувався, працював разом з ним. Мудрий, енергійний, завжди виважений у рішеннях, людина слова і діла, інтелігентний та працьовитий. Таким він назавжди залишиться у наших серцях.

  У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Сумуємо та співпереживаємо разом з колегами та друзями.

  Вічна пам’ять та спокій його душі!

tacij

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter