Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / До університету завітала делегація зі США

До університету завітала делегація зі США

     11 лютого 2019 року до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова завітала делегація зі Сполучених Штатів Америки – директор Управління глобальної взаємодії Вернон Ларсон та професор Михайло Калинський, які представляють Державний університет штату Нью-Йорк в Онеонті (США). Метою візиту є знайомство з українським вишем, діяльністю його факультетів, зокрема іноземної філології та фізичного виховання, спорту та здоров’я, спілкування зі студентами та викладачами університету.

usa 1     12 лютого відбулася зустріч проректорів університету – проректора з навчально-методичної роботи Романа Вернидуба, проректора з міжнародних зв’язків Володимира Лавриненка, проректора з наукової роботи Григорія Торбіна, проректора із науково-педагогічної та адміністративно-господарчої роботи Миколи Корця та проректора з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігоря Вєтрова – з іноземною делегацією, де було обговорено перспективи щодо майбутньої співпраці та окреслено потенційні напрямки роботи.

usa 2    Крім того, представники американського вишу не втратили нагоду і більш детально ознайомилися з НПУ імені М. П. Драгоманова, пройшовши коридорами закладу, оглянувши галерею почесних професорів та докторів університету та послухавши про наш заклад, історія якого налічує вже 185 років.

usa 3usa 4Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter