Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / День відкритих дверей в НПУ імені М.П. Драгоманова

День відкритих дверей в НПУ імені М.П. Драгоманова

    День відкритих дверей – один із найнеобхідніших заходів не тільки для університету, але й для тисяч старшокласників, які стоять перед нелегким вибором у своєму житті – вибором власної професії. Для тих, хто вже визначився з майбутнім фахом, а, може, й з закладом вищої освіти, цей захід є можливістю переконатися і впевнитися у своєму виборі остаточно. Для тих же, хто ще не визначився, –  це чудова нагода підібрати для себе кілька варіантів.

dvd 1

     Справді, такі  заходи дають значну допомогу майбутнім абітурієнтам, які серйозно ставляться до свого вступу. Це не тільки можливість ознайомитися з багатьма нюансами студентського життя, поспілкуватися зі студентами старших курсів, викладачами та самоврядуванням факультетів і гуртожитків, а ще й гарно провести час, знайти нових друзів, отримати нову цікаву і вкрай важливу інформаціїю, що допоможе швидко зорієнтуватися і не розгубитися у найвідповідальніший час.

dvd 2

     7 грудня 2019 року такий захід відбувся і в НПУ імені М.П. Драгоманова. На першому поверсі гості знайомилися зі спеціальностями, про які розповідали представники факультетів. Кожен міг підійти та отримати необхідну інформацію, дізнатися про особливості навчання та переваги тієї чи іншої освітньої програми. 

dvd 3

    Згодом усіх було запрошено до Блакитної зали університету, де на них чекала офіційна частина заходу. Ірина Савченко, керівник Центру культури і мистецтв, знайомила  гостей із закладом, його корпусами, комфортабельними гуртожитками, науковою бібліотекою, спортивними та мистецькими заходами, які проводяться в університеті й учасником яких може стати кожен студент, а також наявні гуртки, факультативи та студії, де проводять свій вільний час, спілкуються та знаходять собі нових друзів наші студенти.

dvd 5

   Проректор з наукової роботи Григорій Торбін звернувся до аудиторії з вітаннями від ректора Віктора Андрущенка, який у той час перебував у Ягеллонському університеті, розповів про багату 185-річну історію нашого університету, його переваги та можливості для вступників, акцентував увагу на здобутках науковців-професорів університету, якими пишається НПУ, привабливість та зацікавленість нашим закладом представниками університетів різних країн, які приїжджают, аби проводити спільні дослідження та впроваджувати спільні наукові напрацювання. 

dvd 4     Проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко поінформував про можливості студентів-драгоманівців під час навчання відвідувати університети по всьому світу, отримати подвійний диплом, брати участь у різноманітних міжнародних прогрмах, здобувати міжнародні гранти, брати участь у міжнародних конференціях і ще дуже багато всього цікаво, що допоможе розширити їх кругозір.

dvd 6

       Начальник Навчально-методичного центру і відповідальний секретар приймальної комісії Тарас Олефіренко детальніше зупинився на цьогорічних умовах прийому до закладів вищої освіти.dvd 7     Керівник Київського молодіжного центру при Київській міській державній адміністрації Анна Куценко (до речі, наша випускниця) розповіла про громадські ініціативи міста Києва та запросила на майстер-клас з профорієнтації.

dvd 8

        На завершення свій виступ подарував студент факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, який щойно повернувся з території проведення операції об'єднаних сил, де вітав наших захисників з Днем збройних сил України.

dvd 10

    Після завершення офіційної частини вступники розійшлися в окремі аудиторії, де могли поспілкуватися з деканами, викладачами та студентським активом кожного факультету.

dvd 9      Переконані, що кожен, хто завітав до нас цього дня, не пошкодував: отримав необхідну консультацію, обрав бажану спеціальність, познайомився з новими цікавими людьми і провів добре час. Тож чекаємо вас, дорогі абітурієнти, у наших стінах влітку, під час вступної кампанії.

dvd 11

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter