Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Студентська команда НПУ імені М.П. Драгоманова стала кращою у столиці з футзалу

Студентська команда НПУ імені М.П. Драгоманова стала кращою у столиці з футзалу

17 квітня у Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відбулась фінальна гра розіграшу Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО, в якому зустрівся чемпіон та бронзовий призер Вищої ліги столиці – команда НПУ імені М.П. Драгоманова зіграла з колективом «Будівельник» з КНУБА.

footbal 1

    На матчі Драгоманівську команду підтримували Віктор Андрущенко, ректор університету, Григорій Торбін, проректор з наукової роботи, Володимир Лавриненко, проректор з міжнародних зв’язків, Олексій Тимошенко, декан факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я, студенти різних факультетів університету.

footbal 2   Відкрився захід феєричною церемонією нагородження призерів ХVІ Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. У Вищій лізі чемпіонство завоювала команда Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

footbal 3

footbal 4

   А фінальний матч подарував незабутні емоції численним вболівальникам на трибунах,  а в напруженій боротьбі до останньої секунди перемогу із рахунком 5:4 здобули гравці НПУ ім. М. Драгоманова.

footbal 5

footbal 6

footbal zast

      Вітаємо наших чемпіонів і бажаємо нових перемог!!!

Прес-служба університету

Дякуємо за фото ФАСКу

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter