Головна / Прес-релізи / Міжнародна наукова конференція

Міжнародна наукова конференція

logo npu21 вересня 2012 року о 10.30 год. на базі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбудеться Міжнародна науково-практична конференція: «Навчально-методичне забезпечення Вальдорфських шкіл в Україні».

У рамках заходу передбачається презентація навчальних програм для вальдорфських шкіл України, що стали результатом плідної співпраці Міжнародних організацій вальдорфської педагогіки, наукових установ України та вчителів українських вальдорфських шкіл.

Під час роботи конференції обговорюватиметься широкий спектр питань щодо розвитку вальдорфської педагогіки в Україні та світі, організації дослідно-експериментальної роботи у вальдорфських школах України та сучасних тенденцій в освіті в цілому.

До участі у конференції запрошуються представники міжнародних організацій вальдорфської педагогіки, наукових установ України, органів управління освітою, вчителі вальдорфських шкіл України, освітяни та всі, хто цікавиться розвитком альтернативних педагогічних систем в Україні.

 

Місце проведення: головний корпус НПУ імені М. П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9, ауд. 231)

 

Людмила КУХ

Контакти: 235-20-98

096-95-08-418

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter