Home / Прес-релізи / Від школяра до професора

Від школяра до професора

alt

15 листопада 2011 р. о 14:00 год. в актовій залі головного корпусу Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова відбудеться церемонія нагородження переможців Всеукраїнського мистецького конкурсу «Слово про мого першого вчителя», приурочена до Дня студентства.

Конкурс ініційований ректоратом університету та проводиться в Україні вперше. Поважне журі на чолі з поетом Андрієм Демиденком вже перечитало понад 1500 робіт учасників та підвело остаточні підсумки.

Проректор з навчально-методичної роботи університету, що курує цей проект, Богдан Андрусишин дещо привідкрив завісу таємничості, розповідаючи, що на початковому етапі до п’ятдесяти найкращих потрапили конкурсні роботи і учнів початкової школи, і поважних науковців, які трепетно згадують своїх перших наставників.

Головною інтригою залишається, хто ж увійде до трійок лідерів. Найцікавіше, що у конкурсі заявлені роботи і першокласників і сивочолих вчителів. Конкурсанти та лауреати змагань з’їдуться до Києва з усієї України, оскільки конкурс отримав широкий географічний вимір.

На церемонію нагородження запрошені відомі літератори, письменники, лауреати Шевченківської премії, викладачі-педагоги, представники влади й бізнесу, митці, медіа.

Місце проведення: головний корпус НПУ імені М. П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9)

 

Людмила КУХ

Контакти: 235-20-98

096-95-08-418

Found a typo? Please select it and press Ctrl + Enter.