Головна / Прес-релізи / Прес-брифінг

Прес-брифінг

alt

25 листопада 2011 р. о 13:00 год. у Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова відбудеться прес-брифінг вчених і представників влади – учасників наукового дослідження за грантом Президента України «Розроблення змісту підготовки педагогічних працівників для позашкільної освіти в Україні».

Основна мета заходу– презентація результатів наукового дослідження за грантом Президента України «Розроблення змісту підготовки педагогічних працівників для позашкільної освіти в Україні», зокрема, розроблений сайт «Позашкільна освіта», навчальну програму «Теорія і методика позашкільної освіти» і навчальний посібник «Основи позашкільної освіти». Увага зосередиться на обговоренні сучасних проблем у позашкільній освіті України.

Учасниками прес-брифінгу будуть представники Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, міністерств, відомств, вчені України, Польщі, Словаччини, Росії, Чехії, працівники органів управління освітою, вищих, позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, інститутів післядипломної педагогічної освіти, громадськості, учасники дослідження та журналісти. Виступ учасника – до 3 хв.

Організатори прес-брифінгу: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Державний фонд фундаментальних досліджень; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова; Інститут екології економіки і права.

Місце проведення: зала засідань Ректорату головного корпусу НПУ імені М. П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9)

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова. 

Людмила КУХ

Контакти для акредитації: 235-20-98

096-95-08-418

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter