Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Зустріч керівництва університету з директором Корейського освітнього центру в Україні паном Ю Санг-Бом

Зустріч керівництва університету з директором Корейського освітнього центру в Україні паном Ю Санг-Бом

Напередодні візиту педагогічної спільноти України на Всесвітній саміт «Мир, безпека та людський розвиток», що відбудеться на початку 2020 р. в Сеулі (Південна Корея)

, який проводиться в рамках діяльності міжнародної громадської організації як-от Всесвітня федерація миру (УПФ), створеною з метою побудови миру в усьому світі, де всі будуть жити у гармонії, співпраці та загальному добробуті, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Віктор Андрущенко зустрівся з директором Корейського освітнього центру в Україні паном Ю Санг-Бом, який вдруге став гостем Драгоманівського вишу.

На зустрічі були присутні проректор з наукової роботи Григорій Торбін, декан факультету природничо-географічної освіти та екології Ганна Турчинова, начальник міжнародного відділу Тетяна Матусевич.

Метою перемов стало обговорення питань щодо встановлення партнерських відносин між НПУ імені М.П. Драгоманова та закладами вищої освіти Південної Кореї, культурними і громадськими організаціями обох країн, співпраця та обмін досвідом з українськими та корейськими науковцями, педагогами і студентами на базі факультету природничо-географічної освіти та екології (біотехнології, нанотехнології, туризм, технології із захисту довкілля).

 

Наголосимо, економіка Південної Кореї за підсумками 2019 року зайняла перше місце серед інноваційних економік у світовому рейтингу Bloomberg, ушосте ставши лідером, набравши 87,38 балів із 100, випередивши Німеччину (87,3) та Фінляндію (85,57). Процес ранжирування визначив 100 країн, де США посіли 8 місце, Китай – 16, Україна – 53.

Треба звернути увагу і на те, що Республіка Корея немає природних ресурсів, крім людських, через що, як на рівні держави, так і кожної окремої організації, керівництво вкладає всі сили у розвиток людських ресурсів, засвоєння глобальних трендів: англійська мова, знати яку зобов'язаний навіть чиновник 9 рангу і кожен PHD, Open-Smart навчання, On-Line освіту, стратегія HRD, трансформація всіх рівнів освіти в креативну область (область розвитку), ідея створення міста креативності та міжнародні стажування.

Зараз у Південній Кореї розроблено програму моделювання підготовки конкурентоспроможної особистості на 50 років наперед!

Korea 01

Факультет природничо-географічної освіти

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter