Візит до Китаю

З 20 по 29 липня 2019 року за дорученням ректора університету професора В.П. Андрущенка делегація викладачів факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського – народна артистка України, професор кафедри вокалу О. Чубарєва, доцент кафедри педагогіки мистецтв та фортепіанного виконання І. Жуковська, доцент кафедри теорії та методики музичної освіти, хорового співу і диригування А. Литвак та очільник делегації проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів професор І. Вєтров – відвідала Китайську Народну Республіку. Метою поїздки було відвідання Ланьчжоуського університету та підписання Меморандуму про співробітництво й обмін досвідом.

kytaj 1

      Під час візиту було підписано з керівництвом китайського вишу Меморандум про співпрацю, відбулося ознайомлення з роботою університету та проведено викладачами української делегації консультації, майстер-класи з китайськими студентами, прочитано цикл лекцій. Наприкінці роботи спільно з китайськими колегами наші викладачі взяли участь у спільному концерті. Паралельно з роботою делегація НПУ імені М.П. Драгоманова мала змогу ознайомитися з культурою та традиціями КНР.

kytaj 3

kytaj 2

     Керівництво університету м. Ланьчжоу було вражене високим професіоналізмом викладачів-драгоманівців і на знак поваги присвоїло звання почесних професорів університету представникам української делегації. Наша делегація була вражена теплим, радісним, дружнім прийомом і, від’їжджаючи на Батьківщину, за дорученням ректора університету, запросила китайських колег відвідати м. Київ і наш університет.

kytaj 6    Символічно, що саме ця подія відбулася у рік, коли обидва університети відзначатимуть свої ювілеї: Ланьчжоуський університет – 110-ту річницю, НПУ імені М. П. Драгоманова – 185-ту. Дружба і конструктивне співробітництво між двома університетами зміцнюється і продовжується.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter