Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / V Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів

V Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів

phylosophy1   V Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів, приурочена до Всесвітнього дня філософії відбулася 16 листопада 2018 року в Національному педагогічному університеты імені М. П. Драгоманова.

   На урочистому відкритті привітали учасників олімпіади Григорій Мирославович Торбін, проректор з наукової роботи Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова; Іван Іванович Дробот, декан факультету філософської освіти і науки; Тетяна Вікторівна Пещеріна, заступник директора з навчально-виховної роботи НЦ «МАНУ»; Поліщук Ірина Вікторівна, директор Київської малої академії наук учнівської молоді та ін.

phylosophy2     Григорій Торбін відзначив особливу унікальність філософії серед інших наук, адже вона дозволяє людині творчо підходити до будь-якого питання, формує критичне мислення. Іван Дробот наголосив на тому, що в НПУ імені М.П.Драгоманова високий рівень підготовки філософів, а тому він буде радий у майбутньому бачити учнів-учасників олімпіади на факультеті філософської освіти і науки.

phylosophy3   Після вітальних слів усі присутні мали можливість заслухати і низку цікавих доповідей. Зокрема, Наталя Григорівна Мозгова, завідувач кафедри філософії факультету філософської освіти і науки НПУ імені М.П.Драгоманова, голова журі олімпіади про силу філософського мислення та складність її оцінки; Анфіса Дмитрівна Дорошенко, старший науковий співробітник Національного музею Богдана та Варвари Ханенків – про «людину мистецтва».

phylosophy4    Модератором заходу виступала Надія Адаменко, доцент кафедри філософії та заступник декана з навчально-методичної роботи  НПУ імені М.П.Драгоманова.

phylosophy5     Після чого учасники отримали настанови й розпочали написання конкурсного есе.

phylosophy6     Тож, шановні учасники, бажаємо вам перемоги в олімпіаді та подальших успіхів!

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter