Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / В НПУ імені М. П. Драгоманова радіодиктант пишуть всі: від студента до ректора!

В НПУ імені М. П. Драгоманова радіодиктант пишуть всі: від студента до ректора!

     dyktant9 листопада 2018 року в Україні святкують День української писемності та мови. І саме цього дня проводиться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, до якого приєднуються й українці за кордоном. Суть його не стільки в  перевірці знань, скільки в солідарності з тими, хто любить і шанує рідне слово.  

    Цього року Драгомановська родина майже в повному складі – студенти, викладачі, завідувачі кафедр, керівники структурних підрозділів, декани факультетів, проректори та ректор університету –  долучилась до акції єднання навколо мови «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». І хоча локацій в університеті було багато, проте їх об’єднувала одна спільна ідея – популяризація української мови.

dyktant 1

dyktant 2

   Як зазначив ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко, таке єднання є дуже цінним, адже воно ще раз підкреслює наскільки важливою є мова у житті народу, наскільки важливо про це пам’ятати і передавати цю любов, шану і традиції майбутнім поколінням.

dyktant 3

dyktant 4

dyktant 6

Прес-служба університету

 

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter