Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студенти-волонтери за збереження навколишнього середовища

Студенти-волонтери за збереження навколишнього середовища

    Гурток Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова "ASEZ-КУМ" зробив крок у напрямку охорони навколишнього середовища у новому семестрі у 2019 році. 11 жовтня вони провели проект «Очистити шлях до університету».

    "ASEZ" – це міжнародна волонтерська організація студентів у всьому світі, заснована студентами-волонтерами, щоб допомогти світу, який страждає від великих і малих проблем, таких як, наприклад, глобальне потепління.

eko 1

    Після занять  студенти університету-гуртківці "ASEZ-КУМ" зібралися, аби зібрати опале листя та упорядкувати територію біля університету. Заходи з очищення вулиці проводилися під гаслом: «Студенти університету повинні брати участь в глобальному захисті навколишнього середовища, починаючи зі свого навчального закладу».

eko 2

      У той день раптово пішов дощ, але відчув прагнення членів гуртка робити добрі справи і швидко змінився на ясну погоду. Студенти  повернули охайний вигляд ділянці біля гуманітарного корпусу. 

eko 3

     Студенти-волонтери університету хочуть орієнтуватися безпосередньо на рух Save (Save movement), що розшифровується як Social Service, Awareness Raising Education, Victim Relief, Environmental Protection. Вони висловили намір продовжувати різні волонтерські заходи разом зі студентами університетів усього світу. Крім того, "ASEZ-КУМ" проводить заняття з корейської мови (двічі на тиждень), активно займається волонтерською діяльністю  та планує продовжувати захищати землю.

eko 4

Волонтерський гурток "ASEZ-КУМ"

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter