Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студенти факультету педагогіки та психології в дитячому будинку родини Штогрин

Студенти факультету педагогіки та психології в дитячому будинку родини Штогрин

    Наші студенти найкращі в усьому! Вони готові ділитися не лише своїми знаннями, а й добротою, чуйністю та сердечним теплом, які щедро віддають дітям.

   Ще з осені волонтери факультету педагогіки та психології розпочали підготовку до поїздки в дитячий будинок родини Шторгин. Тоді ж було проведено і благодійний ярмарок із залученням усіх, хто любить дітей та хотів зробити приємне малечі. 16 грудня 2019 року, напередодні Дня Святого Миколая, наші студенти принесли свято й незабутню казку мешканцям дитячого будинку. 

     І ось 10 лютого 2020 року вже вдруге за цей навчальний рік вони відвідали малюків, з якими встигли потоваришувати всього лиш за день спільних розваг. Звичайно, малеча була дуже рада бачити старших друзів. Привезені фрукти зарядили кожного енергією для спілкування. Аква-грим, твістер та інші різноманітні ігри допомогли усім не тільки гарно провести час та отримати незабутні враження, але й познайомитись трішечки краще один з одним, дізнатися щось нове та доторкнутись до «світу дитинства» (для наших студентів, які вже, напевно, й забули як-то з ранку до вечора безтурботно проводити час бігаючи та граючись) та «світу дорослих» (для малюків, які завжди чомусь прагнуть стати дорослими якомога скоріше).

     Впевнені, співпраця з дитячим будинком продовжиться і стане чудовою традицію та прикладом для наслідування!

ditjachuj bydunok 1

Факультет педагогіки та психології 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter