Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Розвиваємо підприємництво майбутнього

Розвиваємо підприємництво майбутнього

forum1   23 листопада 2018 р. викладачі факультету менеджменту освіти та науки, зокрема професори В.П.Бех, Ю.В.Бех та доцент Я.М.Курган-Баковеєва, разом з проф. Бех Ю.В. відвідали VI Національний Форум «Бізнес і Університети: розвиваємо підприємництво майбутнього», організований Центром «Розвиток КСВ» і «Career Hub» за підтримки компанії VISA.

     На Форумі обговорювались питання про особливості українського підприємництва та чи можуть заклади освіти сприяти його становленню. Було представлено опитування щодо цих думок усіх трьох учасників процесу – студентів, викладачів та підприємців. Крім цього, визначались з конкурентоспроможністю українських стартапів на глобальному ринку, особливістю жіночого та соціального підприємництва.

forum2   Під час Форуму представники українських університетів, компаній, державних органів та підприємців обмінювались досвідом та знаннями з актуальних питань розвитку підприємництва в Україні.

forum3    Зокрема, проф. Ю.В.Бех виступила експертом на секції  «Українські підприємці: завдяки чи всупереч університетам» з досвідом впровадження в навчальний процес проектного підприємницького підходу до підготовки кваліфікаційної роботи зі студентами спеціальності «Менеджмент» та започаткуванням підприємницького клубу в НПУ М.П. Драгоманова, де наголосила на корисності такого практичного досвіду студентів, їх позитивних відгуках, розповіла про успішні кейси, які були реалізовані студентами, показала особливості такої форми роботи.

forum4    На другий день Форуму викладачі мали можливість взяти участь у майстер-класах з фінансових технологій, технології управління спільнотами, нестандартних підходів до створення вражаючих презентацій, SCRUM-методики в освіті та особливості методу кейсів.

forum5Факультет менеджменту освіти та науки

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter