Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Ректор поділився з аспірантами власними міркуваннями стосовно філософії

Ректор поділився з аспірантами власними міркуваннями стосовно філософії

avp lec1     У чому полягає сенс людського життя? Якою є роль філософії у суспільстві? Відповіді на ці та багато інших запитань аспіранти НПУ імені М.П.Драгоманова шукали сьогодні (22 листопада 2018 року) спільно з ректором університету професором Віктором Петровичем Андрущенком під час його лекції на тему «Як я розумію філософію».

   Віктор Петрович відкривав слухачам власне бачення людини у світі, способів його пізнання, місця філософії у зв’язку «людина-світ».

avp lec2     Від Платона, Конфуція, Піфагора через Канта, Камю й Ніцше до філософів сьогодення – таким маршрутом аспіранти разом із ректором мандрували протягом лекції.

avp lec3    Зацікавлені погляди, замітки в блокнотах, невідривне зосередження на словах лектора – все це свідчило про неабиякий інтерес до викладеного матеріалу. Та воно й не дивно, адже Віктор Петрович – людина, яка вміє розпалити непідробний інтерес до філософії, а також залюбки ділиться власними життєвими істинами.

avp lec4    По закінченню лекції учасники отримали відповіді на свої запитання з не менш дискусійним і філософським підтекстом і залишили залу з найкращими враженнями, обговорюючи між собою найбільш цікаві для себе моменти.

avp lec5Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter