Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Природничники, українські філологи і майбутні тренери - лідери цифрової освіти в університеті!

Природничники, українські філологи і майбутні тренери - лідери цифрової освіти в університеті!

elearing1    В останні дні жовтня здійснилась мрія студентів трьох факультетів – природничо-географічної освіти та екології (декан професор Г.Турчинова), української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка (декан професор А.Висоцький) і фізичного виховання і спорту (декан професор О.Тимошенко): для них на сайтах факультетів було відкрито віртуальне навчальне середовище. Відтепер дізнатися про зміни в розкладі чи знайти необхідну навчальну літературу (а вона відібрана викладачами і знаходиться в електронному курсі) стало ще простіше. І найголовніше – студент може навчатись у будь-якому місці, де є інтернет, 24 години 7 днів на тиждень, зокрема і за допомогою свого смартфона! Віртуальне навчальне середовище факультетів та організоване на його базі змішане навчання ще більше наближає наш університет до університету європейського рівня.

 

      На заходи, присвячені відкриттю віртуального навчального середовища,  були запрошені студенти денної форми навчання, а також викладачі факультетів – розробники електронних курсів, які презентували підготовлений ними контент своїх курсів.

elearing2   Модераторами заходу виступили представники Центру цифрових технологій НПУ імені М.П.Драгоманова, що здійснює технічну і методичну підтримку проекту цифрової освіти в університеті, – декан факультету інформатики професор А.Кудін та спеціаліст лабораторії створення дистанційних курсів Р.Коваль, які допомагали студентам авторизуватись на електронних курсах.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter