Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Правничо-політологічні та історичні студії проблем українського державотворення

Правничо-політологічні та історичні студії проблем українського державотворення

   16 січня 2019 року у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбулася  Всеукраїнська науково-практична конференція «Правничо-політологічні та історичні студії проблем українського державотворення», організована спільно з Інститутом держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Ф.Кураса та Громадською організацією «Феміда» з нагоди 60-річчя доктора історичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, АН Вищої школи України та Української академії політичних наук Богдана Івановича  Андрусишина.

fpp60 1     Проведення Конференції стало чудовою нагодою для фахівців у галузі історії, права, політології, філософії зібратися разом та поділитися науковими здобутками, вивчити досвід та обмінятися думками стосовно вирішення проблем українського державотворення.

fpp60 2   З вітальним словом до учасників Конференції та ювіляра, а також з доповіддю про державну освітню політику у законодавчому вимірі виступив ректор НПУ імені М. П. Драгоманова професор Віктор Петрович Андрущенко.

fpp60 3   Робота Конференції здійснювалася у формі пленарного та секційних засідань, які пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням молодих вчених, аспірантів та докторантів.

fpp60 4     На адресу учасників Конференції та ювіляра надійшли численні вітальні листи, подяки,  відзнаки та нагороди.

fpp60 5     За результатами роботи готується до публікації науковий збірник матеріалів Конференції. 

     Більш детальну інформацію про конференцію можна дізнатися на сайті факультету політології та права.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter