Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Передсвяткове засідання трудового колективу

Передсвяткове засідання трудового колективу

trudovyi1   20 грудня 2018 року у Блакитній залі НПУ імені М.П.Драгоманова відбулося засідання трудового колективу університету.

   Першим питанням на порядку денному була звітна доповідь ректора університету професора Віктора Петровича Андрущенка про діяльність університету протягом 2018 року.

trudovyi2     Віктор Петрович зазначив, що хоч рік і був важким та суперечливим, втім для НПУ імені М.П.Драгоманова він став роком продуктивного зростання, конструктивних інновацій, нових академічних успіхів. Серед головних досягнень ректор виділяє такі, як оптимізація структури університету (дозволило НПУ постати як більш організоване та структуроване ціле), перебудова органів студентського самоврядування та обрання Студентського парламенту, зміцнення статусу університету в європейському  просторі (про що свідчить підписання 5 нових угод з університетами Європи), акредитація нових програм навчально-педагогічної діяльності з різних дисциплін, реалізація мистецьких програм в європейських столицях, звеличення спортивної слави університету; проведення патріотичних акцій, призові місця наших студентів у різних студентських олімпіадах, конкурсах наукових робіт, мистецьких та спортивних змаганнях. Наостанок Віктор Петрович наголосив на тому, що саме наш університет має стати провідним педагогічним закладом європейського простору. Тож маємо продовжувати плідно працювати й нарощувати нові потенціали.

trudovyi3     Лідія Ярославська, головний бухгалтер НПУ імені М.П.Драгоманова, прозвітувала про фінансово-економічну діяльність університету.

trudovyi4     А доцент Оксана Струтинська, заступник декана факультету інформатики, розповіла про заходи, проведені для залучення бажаючих до участі в міжнародних проектах. Зокрема, мова йшла про Весняну школу академічного розвитку та Школу проектного менеджменту.

trudovyi5      Тож рік і справді видався доволі плідним. Сподіваємося, що наступний 2019 рік буде ще більш продуктивним.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter