Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / НПУ продовжує збирати заслужені нагороди

НПУ продовжує збирати заслужені нагороди

     НПУ імені М.П. Драгоманова уже котрий рік поспіль утримується серед лідерів закладів вищої освіти завдяки інноваційним досягненням у галузі освіти. І сьогодні, 22 жовтня 2019 року, під час відкриття Одинадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та Десятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (що відбулись за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України) на підтвердження цього проректору з навчально-методичної роботи НПУ імені М.П. Драгоманова Роману Вернидубу та начальнику Навчально-методичного центру Тарасу Олефіренку було вручено нагороду «Лідер інновацій в освіті».

innovatyka 1

innovatyka zast

    Крім цього, університет відзначили Золотою медаллю та Дипломом ще й у номінації «Психологічний супровід освітніх реформ». Нагороду отримала заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії НПУ імені М.П. Драгоманова Ірина Маркусь.

innovatyka 3

   Як зазначає ректор університету Віктор Андрущенко, в епоху інноваційного типу прогресу наука та інновації стають одними з пріоритетних напрямків розвитку і функціонування Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, оскільки сучасний вчитель має йти в ногу з часом і не боятися втілювати інноваційні підходи у своїй щоденній діяльності – роботі з дітьми та їх батьками.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter