Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Можливість здобути найкращий світовий досвід

Можливість здобути найкращий світовий досвід

    НПУ імені М. П. Драгоманова відрізняється з-поміж інших високою якістю надання освітніх послуг та активним розвитком міжнародних зв’язків з університетами майже всіх країн світу. Наші найкращі студенти та аспіранти успішно підвищують свою кваліфікацію, навчаються та проходять стажування за кордоном, щоб потім впроваджувати новітні методи й технології в українську освіту й науку.

    Зокрема, на факультеті педагогіки і психології за підтримки ректора університету Віктора Андрущенка, декана Тараса Олефіренка та його заступниці  з наукової роботи та міжнародних зв’язків Олени Матвієнко студентам й аспірантам надано можливість здобувати найкращий світовий досвід за межами України.

      У межах спільного проєкту факультету педагогіки і психології НПУ імені М. П. Драгоманова та факультету гуманітарних, спортивних та освітніх наук Університету Південно-Східної Норвегії (Королівство Норвегія) «Розвиток демократичної культури в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині» студентка 4 курсу Крістіна Рожкова виборола можливість пройти навчання за програмою академічної мобільності в Норвегії. Наступний семестр вона проведе в місті Вестфолд у Норвегії, вивчаючи курс «Outdoor education and experiential learning in schools and kindergartens».

      А от ще одна випускниця цього ж факультету, аспірантка другого року навчання Оксана Цихмейструк проходить стажування у Фінляндії в Західно-Фінляндському коледжі м. Гуйттінен, у програмі якого заплановано зустріч з представниками відділу освіти в мерії цього міста, візити до дитячого садка, початкової школи, гімназії та до Університету прикладних наук Сатакунти.

       Радіємо за наших студентів і аспірантів, які успішно реалізують своє право на академічну мобільність.stazhuvanja 1

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter