Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / До Університету завітали організатори щорічного Всеукраїнського конкурсу гри, навчання та натхнення Play Fest (фонд The LEGO Foundation)

До Університету завітали організатори щорічного Всеукраїнського конкурсу гри, навчання та натхнення Play Fest (фонд The LEGO Foundation)

Студенти, магістри, викладачі факультету педагогіки і психології спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» взяли активну участь  в цікавій та корисній зустрічі, що відбулася 13 грудня 2019 року в читальному залі бібліотеки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за підтримки відділу міжнародних зв’язків.

lego fund prev

В цей день до університету завітали організатори щорічного Всеукраїнського конкурсу гри, навчання та натхнення Play Fest  (фонд The LEGO Foundation). Інтерактивні прийоми, тренінгові технології, техніка «колаж»,  LEGO-моделі, сконструйовані не за інструкцією, а створені за власною фантазією  - все було спрямовано на розуміння та усвідомлення аудиторією питання: «Що таке успіх?», «Яким чином його досягти?».  За 10 років фестивалю участь у цьому конкурсі взяли більш ніж 1200 дітей. Різноманіття ідей і творчий підхід вражають та надихають кожного року все більше і більше учасників (50 міст та сіл України, 50 тис. педагогів). Головною ідеєю виставки-конкурсу творчих робіт з LEGO є розкриття потенціалу дитини у сферах конструювання, архітектури, креативності та інженерії. Драгоманівська родина, майбутні педагоги, вихователі з задоволенням та захопленням включилася в креативну діяльність фестивалю, що ґрунтується на концепції взаємодії інформаційних, цифрових і комунікаційних технологій, допомагає розвинути потенціал дитини та дорослого, поєднує професійний розвиток та навчання дитини, сприяє саморозкриттю особистості.

lego fund 2 lego fund 3

lego fund 1

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter