Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Делегація повернулася з Кам’янця-Подільського

Делегація повернулася з Кам’янця-Подільського

     kamjanetc zastНа запрошення колективу Подільського державного аграрно-технічного університету та його очільника Володимира Іванишина делегація Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова на чолі з його ректором Віктором Андрущенком 1 – 3 листопада 2018 року відвідали Кам’янець-Подільський, де відбувся Круглий стіл «Реформування вищої освіти України: погляд професора та студента» за участі Студентських парламентів обох університетів.

 

 

kamjanetc 1Обговорення здійснювалося за трьома напрямами:

  • Наука а університетах: виклики та перспективи;
  • Органи студентського самоврядування як важливий чинник розвитку університетів;
  • Студентські наукові товариства університетів: розвиток, проблеми та досягнення.

kamjanetc 2    Студенти обмінялися досвідом у створенні та діяльності органів самоврядування у закладах вищої освіти, подискутували над питаннями мотивації студентів у розвитку та роботі студентського самоуправління, його нормативно-правового регулювання, формування школи лідерства та партнерства, створення освітніх проектів, побудови ефективної системи комунікації між студентами, їх права захисту та багато іншого.

kamjanetc 3kamjanetc 4     Ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко подякував за запрошення та теплий прийом, відзначивши, що такі зустрічі, плідний діалог  та обмін досвідом між студентами щодо діяльності студентських мистецьких колективів, наукових товариств, органів студентського самоуправління сприятиме встановленню більш дружніх зв'язків між студентами, появі та реалізації нових ідей, залучення студентів до нових цікавих проектів задля розвитку і процвітання університетів та України загалом.

kamjanetc 5    В Подільському державному аграрно-технічному університеті якраз  проходив відкритий фестиваль-конкурс художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ – 2018», участь у якому взяли і представники факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

kamjanetc 6    Запальні музичні виступи наших студентів не залишили байдужим жодного в актовій залі, за що й були відзначені, і нагороди знайшли своїх власників.

kamjanetc 7

    Крім цього, Драгомановська делегація мала насичену культурну програму, яка включала в себе ще й знайомство із Подільським краєм. Студенти відвідали Хотинську (XIII — XVIII ст.) та Кам'янець-Подільську фортеці. Окрему вдячність висловлюємо Дмитру Будзану за чудову й інформативну екскурсію.

kamjanetc 8    Колектив НПУ імені М. П. Драгоманова висловлює щиру вдячність Подільському державному аграрно-технічному університету, зокрема його очільнику – ректору Володимиру Іванишину – за дружній прийом, хлібосільну зустріч, теплу й привітну гостинність та плідне спілкування.

kamjanetc zast

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter