Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Чергова перемога правників-драгомановців

Чергова перемога правників-драгомановців

fpp1     Всеукраїнський тиждень права триває, примножучи наші спільні перемоги. 12 грудня 2018 року Міністерство юстиції України та Координаційна рада молодих юристів України, за інформаційної підтримки Інституту політико-правових та релігійних досліджень, провели ХІ Всеукраїнський правовий ВІП-турнір (VIP – "високо інтелектуальний правник"), в якому взяли участь 20 команд з юридичних факультетів закладів вищої освіти  з різних куточків України: Києва, Кропивницького, Дніпра, Харкова, Львова, Одеси.

    Метою турніру було сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці. Студенти-правники мали змогу продемонструвати свої знання з теорії та історії держави і права, різних галузей права. Турнір проводився за правилами гри «Брейн-ринг».

fpp2     У запеклій боротьбі наша команда "Драгоманов і партнери" у складі: Галини Ревунець, Дар'ї Лахман, Зоряни Шевчук, Костянтина Іваненка на чолі з капітаном Тетяною Галенко та під керівництвом заступника декана з наукової та виховної роботи Ольги Кархут увійшла до суперфіналу та стала призером Турніру, гідно представивши Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова і поступившись місцями лише господарям турніру – Національному авіаційному університету і флагманам юридичної освіти – Національному юридичному університету імені Ярослава Мудрого та Львівському національному університету імені Івана Франка.

fpp3Факультет політології та права

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter