Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Благодійна акція від студентів!

Благодійна акція від студентів!

Напевно кожен любить подарунки та бажає, щоб на новорічні свята траплялось справжнє диво. От і наші студенти вирішили створити це свято для діток. Спільними зусиллями ми змогли цього досягнути. Були проведені ярмарки, творчі вечори, вечорниці і маса інших заходів, які об’єднувала спільна мета – допомогти діткам. І результати перевищили наші очікування і ще раз довели, що разом МИ СИЛА!

23 грудня активісти університету  поїхали до Санаторної школи-інтернату I-II ступенів № 21 Оболонського району м. Києва. Передали солодкі подарунки, квитки на виставу та канцтовари; підготували інтерактивне шоу для діток. Адже подарунки подарунками, але спілкування з дітьми нічим замінити не можна. Окрему вдячність висловлюємо директору Лідії Мороз та її заступниці Наталії Дмитрівні за змогу та реалізацію!

Щиро хотілось би подякувати голові Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександру Яцуню за солодкі подарунки та квитки на новорічну виставу в Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка для малечі! Окреме спасибі голові профкому НПУ імені М. П. Драгоманова Станіславу Григоровичу Цибіну за допомогу із технічними нюансами.

 25 грудня декілька наших активістів завезли до Спеціалізованого обласного будинку дитини в місті Боярка памперси, іграшки, засоби гігієни та кошти.

Також хотілось би подякувати нашим випускникам, які теж не залишились осторонь спільної та благородної справи, зокрема випускниці іноземної філології Юлії Лазаренко, яка сама виявила ініціативу і захотіла приєднатися до нашої благодійної акції! Юлія разом зі своїм трудовим колективом компанії «Redbull Ukraine» одного грудневого вечора привезли під гуртожиток забитий автомобіль необхідними речами: солодощами, іграшками, канцтоварами, засобами гігієни, памперсами та іншим.

Отож, Усього вдалося зібрати 39 273,3 грн. Усі кошти будуть направлені до Спеціалізованого обласного будинку дитини в місті Боярка.
Дякуємо усім, хто не залишився байдужим та подарував казку малюкам!

charity stud 01 charity stud 02 charity stud 03
charity stud 05  charity stud 04 charity stud 06

Студентський парламент

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter