Головна / НОВИНИ / Події / Українську освіту цінують у світі

Українську освіту цінують у світі

      Можна безліч часу сперечатися, яка ж система освіти у якій країні краща, проте беззаперечним залишається той факт, що українську освіту у світі цінують. Одним із аргументів на користь цього твердження є сотні листів-подяк, які надсилають до рідної альма-матер з усіх куточків світу.

email 2

         Нещодавно на ім’я ректора Віктора Андрущенка надійшов лист від нашої випускниці, в якому вона щиро дякує за ті знання та вміння, які отримала у нашому університеті. Текст листа публікуємо далі:

«Ректору НПУ імені Драгоманова

Андрущенку В.П.

Я, Альона Павлівна Матченко, випускниця Факультету іноземної філології 2013 р. та Факультету менеджменту освіти та науки 2015 р. насамперед висловлюю подяку Вам та працівникам університету за ті знання, що лягли в основу мого подальшого успіху в кар’єрі та житті в цілому. Велике Вам спасибі! Завдяки здобутим дипломам я отримала роботу та викладаю у школах Сполучених Штатів Америки. Мені хочеться, аби випускники та абітурієнти знали, що українська освіта цінується в Сполучених Штатах і прирівнюється до місцевої на достойному рівні. Сьогодні, я маю привілеї до вступу у Вищу Школу Адвокатури США. І все це стало можливим, завдяки здобутій освіті в Україні».

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter