Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Запрошуємо взяти участь у тренінгу для фахівців з трансферу технологій

Запрошуємо взяти участь у тренінгу для фахівців з трансферу технологій

    Фундація Україна-США здійснює відбір фахівців з трансферу технологій для участі у тижневому англомовному тренінгу з питань захисту інтелектуальної власності, трансферу технологій та комерціалізації результатів наукових досліджень.

    Тренінг буде проходити на базі американських університетів та наукових інститутів в штаті Джорджія (США) з 14 по 21 грудня 2019 року.

 

   Метою тренінгу є ознайомлення українських фахівців із американським законодавством, що регулює політику в цих сферах, та обмін практичним досвідом з американськими колегами.

     Усі витрати, пов’язані з поїздкою (транспорт, проживання, харчування), покриваються програмою «Біотехнологічна ініціатива Фундації Україна-США».

 Для участі у зазначеному тренінгу необхідно заповнити до 18.00 27 вересня 2019 року заявку за посиланням:https://forms.gle/mVHe2KCEBsyLZoKu9

     Відбір потенційних учасників відбудеться на конкурсній основі за результатами оцінки заповнених анкет та проведенням співбесід англійською мовою до 31 жовтня 2019 року.

      Деталі у листі МОН України

 Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter