Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Днем захисника України!

З Днем захисника України!

   14 жовтня в Україні традиційно відзначають День захисника України, День українського козацтва, День створення УПА та християнське свято ­– день Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня у кожного з нас є можливість висловити вдячність тим, хто на передовій обороняє кордони нашої країни, та схилити голови в скорботі перед тими, хто віддав за це своє життя.

    Дорогі наші захисники! Дозвольте від усієї нашої Драгоманівської родини висловити вам вдячність за можливість кожного дня жити вільно на своїй території, ходити по рідній землі та розмовляти рідною мовою. Пам’ятаючи ваш героїчний вчинок, розуміємо справжню цінність незалежності України.

    Ми разом з вами чекаємо того дня, коли небо над нашою країною стане мирним, Україна відновить свої кордони, а ви повернетеся живими додому, де на вас завжди чекають. Ви наша гордість, мужність, честь, сила і відвага! Миру, світла й любові, міцного здоров'я, щастя й родинного добробуту І ми обов’язково у цій боротьбі переможемо! Слава Україні! Слава українським героям! Слава нашим захисникам!

Ректор Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter